تصاویرساحل و غروب

تصاویر روز سوم نوروز ۹۷ در بندر سیراف

بندر تاریخی سیراف در روز سوم نوروز ۹۷ پذیرای هزاران هم وطن از جای جای کشور بود. به گزارش ثلاث، شهر تاریخی سیراف در نوروز امسال با توجه به فراهم شدن شرایط میزبانی توسط شهرداری و شورای اسلامی این شهر و همچنین مدیریت ستاد تسهیلات سفر نوروزی، پذیرای هزاران مسافر از جای جای کشور است.

تصاویر روز سوم نوروز ۹۷ در بندر سیراف

تصاویر روز سوم نوروز ۹۷ در بندر سیراف /بندر تاریخی سیراف در روز سوم نوروز ۹۷ پذیرای هزاران هم وطن از جای جای کشور بود. به گزارش ثلاث، شهر تاریخی سیراف در نوروز امسال با توجه به فراهم شدن شرایط میزبانی توسط شهرداری و شورای اسلامی این شهر و همچنین مدیریت ستاد تسهیلات سفر نوروزی، پذیرای هزاران مسافر از جای جای کشور است.

عکس: علیرضا پرهیز

عکس هوایی از سیراف در شب
تصاویر روز سوم نوروز ۹۷ در بندر سیراف

عکس هوایی پارک وحدت

عکس هوایی از پارک وحدت سیراف
عکس هوایی از پارک وحدت سیراف

عکس هوایی پار وحدت

ساحل زیبای سیراف در نوروز
ساحل زیبای سیراف در نوروز

عکس آبشار مصنوعی ورودی شهر 

ساحل و پارک سیراف در نوروز
ساحل و پارک سیراف در نوروز

عکس آبشار مصنوعی ورودی شهر 

آبشار ورودی سیراف
آبشار ورودی سیراف

عکس آبشار مصنوعی ورودی شهر 

ساحل سیراف در نوروز
ساحل سیراف در نوروز

عکس هوایی پارک نگارستان

عکس پارک سیراف در نوروز
عکس پارک سیراف در نوروز

عکس هوایی سیراف

سیراف ، سیراب ، شیلاب، شیلا و در بعضی نوشته‌ها صیراف نیز نوشته شده‌است. شهری باستانی واقع در بخش سیراف شهرستان کنگان در استان بوشهر یکی از آثار تاریخی و از نقاط دیدنی استان بوشهر در جنوب ایران است.
سیراف یکی از قدیمی ترین بنادر ایران است که زمانی در دوران ساسانی دارای رونق فراوانی بوده‌است. شهر باستانی «سیراف» دارای معماری خاصی می‌باشد که بسیار شبیه به روستای ماسوله در شمال کشور می‌باشد.

شبیه بودن آن به ماسوله از این جهت است که سیراف در یک نوار طولی با عرض بسیار کم قرار گرفته است که یک سمت آن دریا و سوی دیگر آن کوه می باشد و هر چند منازل آن بافت تاریخی ماسوله را ندارد ولی از این جهت که ساختمان ها به‌صورت پلکانی به سمت کوهستان سوق پیدا نموده اند لذا مناطقی مانند ماسوله و کندوان را برای بازدید کننده ها تداعی می کنند با این تفاوت که سیراف بسیار تاریخی تر و دارای قدمتی به درازای خلیج فارس می باشد.

بندری که در آن زمان بیش از سیصد هزار نفر جمعیت داشته و به دلیل آزادمنشی دینی در این بندر بین‌المللی پیروان مذاهب گوناگونی همچون زرتشتیان، مسیحیان، مانویان، یهودیان، بوداییان و اقوامی همچون رومیان، یونانیان و چینی‌ها در این بندر زندگی می‌کرده‌اند.[۱] گورستان‌های بازمانده از پیروان دین‌های گوناگون در این شهر باستانی نشانگر آزادی دینی این بندر ایرانی ست.[۱]

منبع تصاویر :salas.ir 

 

علی اکبر

{سیراف من} بعنوان مجله خبری از سال 99 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای در مورد شهر سیراف مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

دکمه بازگشت به بالا